Powerbanks

För de personer som är i farten är powerbanks en räddare i nöden. Du behöver inte bekymra dig om sinande mobilbatteri eller borttappade laddare. En bra powerbank kan ha tillräckligt med energi för att ladda din mobil flera gånger om. Det enda du behöver komma ihåg är en sladd.

Välj antal mAh

För att veta hur stor kapacitet din powerbank har ska du titta efter hur många mAh den härbärgerar. Ju högre siffra, desto mer energi kan den lagra. De enklaste powerbanksen har en mAh på runt tretusen mAh, vilket räcker till en dryg laddning. En powerbank på 10 000 mAh räcker till flera laddningar, vilket verkligen är att rekommendera om du ogillar att behöva ladda dina tillbehör stup i kvarten.

Andra faktorer

Andra saker som är bra att tänka på inför köpet av en powerbank är antalet uttag. Det är alltid trevligt att ha flera uttag så att du kan ladda både hörlurar och mobil samtidigt, eller att du kan dela powerbank med en kompis. Vissa powerbanks har bonusfunktioner såsom ficklampa. Formen på powerbanken kan också vara viktig om du exempelvis har tänkt att bära den i rockfickan. Det finns både varianter som är mer strömlinjeformade och de som är mer fyrkantiga.

lats i fickan