Därför är ett mobilskal värt pengarna

De allra flesta kan ibland tappa mobilen. Det är sådant som händer och när olyckan väl sker så finns det lite olika saker du kan göra. Samtidigt är många mobiler ganska ömtåliga och det är inte ovanligt att till exempel skärmen spricker som resultat. Ett mobilskal kan hjälpa dig med det här.

Sprucken skärm går att undvika

En sprucken skärm betyder inte nödvändigtvis att mobilen inte går att undvika, det betyder däremot att den blir väldigt ful och i värsta fall kan faktiskt skärmen sluta fungera, antingen delvis eller helt.

Det sänker också värdet på din mobil om du har planer på att sälja den i framtiden. Det här är ganska smart om du ska köpa en ny, du får lite pengar tillbaka på mobilen och den återanvänds sedan av någon annan. Då vill du inte gärna att skärmen ska vara sprucken, det blir svårt att få ens i närheten av vad du får för en hel mobil. Att reparera mobilen ska bli billigare i Europa, men just nu är det ganska dyrt att byta skärmen.

Gör din mobil snyggare

Ett mobilskal kan dämpa smällen och se till att skärmen håller om du tappar den. Det finns också skärmskydd som du kan köpa till mobilen för att skydda den ytterligare.

Fördelen med ett mobilskal är att det blir ett ypperligt tillfälle att styla om din mobil litegrann. Det finns många olika designer och mönster att välja bland, inte minst idag när det nästan är som en egen konstform.

Mobilskal är inte heller dyra och det finns tiotusentals att välja bland. Det du däremot måste tänka på är att olika skal endast fungerar till specifika mobiler. Du kan till exempel inte köpa ett skal för en iPhone som du kan sätta på din Samsung. Det är därför viktigt att du faktiskt tittar på vilka modeller som kan använda skalet du har planerat att köpa till din smartphone.