Smarta tillbehör

Genom åren har det uppkommit en mängd smarta tillbehör till mobilen som löser många av de problem som människor upplever. Till exempel att det är svårt att skriva med en hand eller att mobilskärmen är så liten. Det finns en lösning på det mesta.

Underlätta användandet med en ring eller knopp

Du kanske har tänkt på att det är svårt att nå hela skärmen med tummen när du samtidigt försöker hålla mobilen i handflatan? Nu har det kommit en lösning på problemet – nämligen en mobilhållare utformad som en ring eller en knopp. Mobilhållaren fästs direkt på mobilskalet med dubbelhäftande tejp eller med hjälp av en inbyggd magnet. Vissa modeller går även att fästa på hållaren i bilen. Tack vare att du får stöd för handen är det lättare att använda fingrarna till det de är till för.

Koppla mobilen till en projektor

Det kan vara tröttsamt att titta på den lilla mobilskärmen flera timmar om dagen. Det finns även teorier om att det kan orsaka närsynthet. Förutom att det är jobbigt för ögonen så blir det även ganska osocialt att titta ner på sin egen skärm hela tiden utan att kunna dela det man ser. Därför är det ingen dum idé att ha med sig en miniprojektor som man kan rikta mot en tom vägg. Projektorer idag är både smidiga och effektiva. Det går till och med att göra en egen miniprojektor av ett förstoringsglas och en skokartong. På så vis kan du skapa en lite biosalong med din mobil var du än befinner dig!