Plånböcker med inbyggd powerbank – stå aldrig batterilös igen

Trots alla nya och kommande mobilfunktioner så är batteritiden något av det viktigaste för många. Batteriet tar slut relativt fort för smartphones och rätt vad det är så står man där utan batteri, och den äldre generationen saknar sin gamla Nokia 3310. Men räddningen för många blev powerbanks, som är lätta att ta med sig överallt om batterinivån skulle minska vid fel tillfälle. Det är därför inte märkligt att powerbanks blivit så pass populärt och att många till och med har mer än en. Det enda man behöver tänka på är att ladda powerbanken när man väl har möjlighet till det, och såklart att komma ihåg att ta den med sig.

Precis köpt plånbok? Då finns det fler smarta lösningar

Om ny plånbok nyligen införskaffats så är det helt förståeligt om man inte vill rusa iväg för att köpa en ny, även om den har en powerbank som underlättar vardagen. Då finns det istället något så smart som snygga batteriskal att köpa till mobilen, med inbyggd powerbank. Dessa förlänger batteritiden med flera timmar och finns på teknikdelar.se, där även fler smarta lösningar går att finna.

Plånböcker med inbyggd powerbank

Men åter till plånböcker med inbyggd powerbank, och vad man bör tänka på vid inköpet. Utöver design och färg, så kan storleken och vikten av dessa variera. Nedan kommer tre tips på vad man bör fokusera lite extra på vid val av plånbok med inbyggd powerbank:

  • Batteritiden. Precis som för alla sorters powerbanks så varierar batteritiden. Då detta är en av de primära funktionerna så tåls det att jämföra batteritiden för olika modeller innan man väljer.
  • Skydd av kort. Numera är det vanligt förekommande med kortskydd mot trådlös skimning av olika slag. Det finns gott om plånböcker med ett sådant skydd inbyggt, dock är utbudet något mer begränsat när man vill ha både inbyggd powerbank och kortskydd. Men det finns modeller om man bara gör lite efterforskningar inom området. Om man inte hittar en plånbok med powerbank som även har detta skydd, så finns det även skyddskort som man kan köpa till och placera i sin plånbok.
  • Sedelklämma. Om man har för vana att ha sedlar i plånboken så kan det vara smidigt med någon form av sedelklämma. De flesta vikbara modeller har detta, dock finns det undantag, och vid andra modeller kan denna helt ha uteslutits. Väl värt att tänka på så man slipper trycka ner sedlarna i en kortficka.

En stor anledning till att plånböcker med powerbanks blivit så populära är att det, för de flesta, är väldigt ovanligt att plånboken glöms hemma. På så sätt följer powerbanken per automatik med i packningen och det enda man behöver tänka på är således att ladda plånboken med jämna mellanrum.