Minska kostnader och risker förknippade med mobilen

I dag har i stort sett alla en mobiltelefon. De är i regel smartphones och de har flera bra funktioner. Men de kostar en del i inköp och drift. Telefonerna innebär också en del risker som man kanske inte tänker på till vardags.

Minska elkostnaderna

En smartphone kan behöva laddas flera gånger per dag om man använder den mycket. Genom att jämföra elavtal kan man minska sina elkostnader rejält. Även om det kanske inte är just mobilens laddningskostnader som är de dyra kan några kronor sparade här och där trots allt vara guld värt.

Minska risker förknippade med mobiler

Att ladda mobilen på natten är populärt. Då har man en laddad telefon på morgonen och man blir inte beroende av att sitta fast vid en laddare under dagen. Men att ladda telefonen när man sover är riskfyllt. En laddare eller en telefon kan överhettas och rent av börja brinna. Ladda telefonen när du har koll på den så minskar du brandrisken rejält.

Använd inte heller telefonen när du kör bil. Att titta på en telefon samtidigt som du kör gör att du blir mindre uppmärksam och ökar risken att krocka kraftigt.

Bra tillbehör håller telefonen säker

Med bra mobiltillbehör minskar du risken att din telefon skadas. Se till att använda en pålitlig laddare, bra skal och skärmskydd. På så sätt håller sig din telefon i bra skick, du slipper repor i den och dessutom sparar du pengar på att inte behöva byta skärm på telefonen om du skulle tappa den i golvet. Tillbehör finns till alla telefonmodeller, i flera färger för att passa alla stilar.